OVER ONS

Glaslifthuren.nl verhuurd al meer dan 10 jaar machines en materialen voor het plaatsen van glas en monteren van gevels.

Ook zijn wij sinds ruim 17 jaar actief in de gevelbouw, meer informatie over onze gevelprojecten kunt u vinden op www.vanpeltgeveltechniek.nl 

Weet u niet welke machine u nodig heeft voor uw project, opdracht of klus? Dan voor zien wij u graag van advies, zodat u te allen tijde de juiste glaslift of minikraan huurt die geschikt is voor uw karwei. Door onze jarenlange ervaring in de gevelmontage kunnen wij u van uitgebreid informeren en adviseren. Het is ook mogelijk dat wij bij u langskomen op locatie om u te adviseren.

Bij glaslifthuren.nl bent u van alle gemakken voorzien. Wanneer u aan de slag wilt met een glaslift of minikraan zorgen wij ervoor dat deze op het juiste tijdstip geleverd wordt en uiteraard ook weer op een voor u gewenst tijdstip wordt opgehaald. Ook kunnen wij voor een langere tijd machines of gereedschap aan u verhuren. Daarbij kunnen we u aantrekkelijke korting(en) aanbieden. U krijgt bij ons niet te maken met lange wacht-en/of levertijden. Hebben wij een glaslift of minikraan niet op voorraad dan zorgen wij graag voor een passend alternatief.

Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking, wilt u meer informatie of wilt u een opmaat gemaakte offerte? neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers.

Wij helpen u graag verder..

Open chat
Scan de code
Goedendag,
Hoe kan ik u helpen?